Tjänster

Välkommen, vad kan jag göra för dig?

Nedan ser du en del av vad jag kan erbjuda dig eller ditt företag. För kunder i Stockholms län erbjuder jag ett kostnadsfritt första besök där vi går igenom de lokaler eller objekt som ni vill ha fotograferade i 360°.

Jag är mycket noggrann med att mina kunder skall vara helt nöjda med min leverans och jag kommer gärna med förslag och ideér på hur ni får ut det mesta av en virtuell tur eller ett panorama i 360° avseende exponering och marknadsföring.

Utöver 360°-fotografering så fotograferar jag även allt från fastigheter och utemiljöer till djur, människor, evenemang, bröllop och allt däremellan!
 
Jag erbjuder:

  • Professionell fotografering av 360°-panoraman (fotosfärer) i alla typer av miljöer både inom- och utomhus hos företag och privatpersoner. Jag använder endast systemkamera för att erbjuda högsta möjliga kvalitet på fotosfärerna.
  • Virtuella turer,  vilket innebär att ni kan erbjuda era kunder en rundvandring i era lokaler och anläggningar i 360°.
  • Anpassade fotosfärer och virtuella turer som kan innehålla allt ifrån videoklipp till ljud, bilder och text. På det sättet kan ni fånga besökarnas uppmärksamhet på exempelvis artiklar eller tjänster som ni säljer.
  • Publicering av virtuella turer, fotosfärer och foton på Google under ert företagsnamn. Jag är godkänd fotograf av Google och har rättighet att publicera bilder och fotosfärer under ert företagsnamn på Google eller om ni så önskar, hjälpa er att installera det på er hemsida.

 

Välkommen med din förfrågan!
 
Mvh

Roland Meijer
 
 

[recaptcha size:normal]

Photo Sphere i Gustavsberg

Roland Meijer
Björnskogsvägen 52
134 35 Gustavsberg
Mobil: +46 70-204 50 24
Godkänd för F-skatt